Wealthy Affiliate

je online zajednica pokrenuta 2005. godine od strane dvojice internet marketing stručnjaka Carson & Kyle i vrlo brzo je postala jedna od najboljih organizacija za pokretanje i razvijanje uspješnog online biznisa. Wealthy Affiliate nije nekakav “sistem za brzu zaradu” ili piramidalni scam, kakvih ima stotine na webu. Prije svega, to je online poslovna zajednica i centar za poduku u području internet marketinga i biznisa. Wealthy Affiliate je 100% LEGALAN način za ostvarenje internet zarade.

Što je sve uključeno u Wealthy Affiliate ?

  • video trening, korak-po-korak poduka i lekcije
  • zajednica od 580.000 članova
  • svakodnevna pomoć od strane stručnjaka u WA
  • dvije besplatne web stranice zajedno sa hostingom (također i pomoć u kreiranju stranica)
  • i sve to potpuno BESPLATNO!

Osim Starter članstva koje je besplatno, postoji i nadogradnja na Premium članstvo koje se plaća. Ali taj paket nije obavezan, već je vama na volju hoćete li mu pristupiti ili ne. Ne trebate ništa plaćati da se registrirate u Wealthy Affiliate, početno besplatno članstvo je sasvim dovoljno da pokrenete svoj online biznis što uključuje 2 web stranice, online poduka te svaku drugu pomoć koja vam zatreba.

Pitate se kako Wealthy Affiliate funkcionira? Postoje 4 jednostavna koraka:

  1.  Izaberi svoju temu odnosno interes

Što vas interesira? Sport, putovanja..business ideakućni ljubimci možda? Imate neki svoj hobi? Svi mi imamo nešto što volimo raditi, nešto u čemu uživamo i što nas posebno motivira. Postoje milijuni različitih ideja koje možete pretvoriti u svoj biznis i Wealthy Affiliate je tu da vam pomogne u tome.

Recimo, na primjer, da vas zanima tema “hrana i kuhanje”.  To može biti odlična tema za vaš blog ili web stranicu, nešto oko čega možete napraviti svoj biznis. Danas ima oko 2.8 milijarde ljudi online i bez obzira na temu koju želite promovirati, internet je ogromno tržište i zasigurno možete postići uspjeh.

2.      Izradite svoju web stranicu ili blog

izrada web straniceU je stvarno jednostavno izraditi svoju stranicu. Cijeli proces može trajati manje od minute da bi došli do gotove i funkcionalne web stranice. Ona će biti temelj vašeg biznisa i zasigurno će vas dovesti do uspjeha. U kratkom vremenu, imati ćete vlastitu web stranicu koju možete oblikovati po svojoj želji.

U vašem slučaju, kako smo i započeli ovaj primjer, to će biti stranica o kuhanju i hrani. Na toj stranici ćete pisati članke, recenzije, izmjenjivati recepte i sve drugo što vam padne na pamet vezano za tu tematiku.

 3.      Privucite posjetitelje na svoju stranicu

Vaš glavni cilj u pokušaju da zaradite novac na svojoj web stranici je da nekako privučete ljude da posjete vašu stranicu. Ako nemate posjetitelje tj ako nemate promet na svojoj web stranici, tada vaš biznis bez obzira search-engineskoliko je dobro osmišljen ili kako dobru temu imate, neće uspjeti. Unutar prvih nekoliko lekcija u  Wealthy Affiliate naučiti ćete tehnike privlačenja posjetitelja uz pomoć SEO tražilica kao što su Google, Bing ili Yahoo.

Što više posjetitelja = veće mogućnosti zarade!

U slučaju naše teme oko kuhanja i hrane, naravno da ćete se fokusirati na ljude koje zanima ta tematika. To je u biti jednostavan proces kojeg unutar Wealthy Affiliate zajednice možete brzo naučiti.

 4.      Zaradite novac

Jednom kad imate svoju publiku (promet na svojoj stranici) možete promovirati i reklamirati proizvode i usluge putem sistema kojeg nazivamo “affiliate marketing”.  Taj način vam omogućuje da promovirate bilo koji proizvod a vi i ne morate biti ni vlasnik ni proizvođač tog proizvoda. Znači nema skladištenja robe, nema plaćanja dostave!

amazon zaradaVi samo šaljete promet (posjetitelje) na web stranicu kompanije koja proizvodi ili prodaje te proizvode a oni vam plaćaju proviziju, čak i do 75%, ako posjetitelji kupe nešto na toj stranici.

Tu su milijuni proizvoda i usluga koje možete promovirati kao affiliate (u prijevodu: suradnik). Na našem primjeru, imamo tisuće kuhinjskih setova ili potrepština za restorane na web dućanu Amazon.com i možete zarađivati proviziju ako reklamirate neke od njih. A to je samo jedna od mnogobrojnih mogućnosti.

Jednom kada shvatite kako taj cijeli proces funkcionira i kako privući kupce odnosno napraviti promet, znati ćete i kako zaraditi novac uz pomoć vlastite web stranice. U Wealthy Affiliate ćete naučiti sve tehnike potrebne za gradnju i razvoj svoga biznisa.

Znate li da vas samo sekunde dijele od pokretanja vlastitog internet biznisa??

U imate apsolutno sve što vam treba za građenje svoga biznisa. Bez obzira da li ste početnik u ovom poslu ili već imate iskustva u internet marketingu, ova zajednica vam može pomoći.budi sam svoj šef

Wealthy Affiliate ima više od 580.000 članova i još raste! I vi možete biti jedan od nas, još jedna uspješna priča u nizu i znamo da ćete zasigurno zavoljeti Wealthy Affiliate.

Što je jako važno, sve je to BESPLATNO, ništa ne plaćate za pokretanje svoga biznisa.  Tu je uključen pristup “Getting Started” trening lekcije za početnike, dvije predivne web stranice sa uključenim hostingom, svakodnevna pomoć i podrška te pristup forumu i diskusijama članova.

Da li vama ovo zvuči kao nešto čemu se želite pridružiti? 🙂

 

 

I just would hate to see us paper writers lose this opportunity.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.