FutureNet

FutureNet – zarada na društvenoj mreži

FutureNet je društvena mreža koja vas FutureNet(za razliku od ostalih sličnih mreža kao što su Facebook ili Twiter) plaća za vaše svakodnevne aktivnosti koje i inače činite na društvenim mrežama (dijeljenje raznih sadržaja, chatanje…). FutureNet je puno više od obične društvene mreže, to je ujedno i izvrsna poslovna prilika za zaradu. Za razliku od drugih, FutureNet dijeli svoje prihode sa svojim članovima (tzv. ravenu share sistem).

Kompanija je osnovana 2012. godine sa sjedištem u Poljskoj. Vlasnici su Stephan Morgenstern i Roman Zieman, dva uspješna poduzetnika i iskusna čovjeka u network biznisu. Uz njih, postoji FutureNet vlasnicii čitavi tim stručnjaka što daje sigurnost da se ne radi o one man show programu.

Odakle FutureNet-u novac koji isplaćuje svojim članovima? Od oglašavanja, naravno. Pogledate li unutar FutureNet društvene mreže, naći ćete razne reklame poznatih kompanija a znamo da je reklama potrebna za svaki uspješan biznis.

Međutim, oglašavanje nije i jedini izvor prihoda ove kompanije. Tu su još vlastite video igre, vlastiti online proizvodi,  poslovi grafičkog dizajna, mlm biznis itd…

Naravno, registracija na FutureNet je u potpunosti besplatna. FutureNet će vas simbolično platiti čak i za aktivnost poput chatanja na njihovoj platformi. Ovdje nećete biti ograničeni na određeni broj prijatelja, kao što je slučaj sa Facebook mrežom koji limitira maksimalan broj prijatelja na 5000 po profilu. U FutureNet-u nema takvih limita, možete imati i milijun prijatelja ako želite.

Kako zaraditi u FutureNetu?futurenet earnings

FutureNet omogućuje različite načine zarade a možemo ih sažeti u tri najvažnije stavke:

  • Zarada preko društvene mreže (potpuno besplatno)
  • Zarada kroz revenue sharing program – kupovinom oglašavačkih paketa (10 $)
  • Zarada kroz matricu gdje jednokratnom naknadom (35 $) postajete biznis partner

Ukratko ću objasniti ova tri modela.

Prvi model je već u početku spomenut, znači zarađujete svakodnevnim aktivnostima na društvenoj mreži.

future netDrugi model predstavlja zaradu preko oglašavačkog programa – Future AdPro. Ovaj oblik zarade omogućava vam da kupovinom oglasnih paketa u minimalnoj vrijednosti od 10$ zaradite dodatan novac kroz revenue share sistem (razdioba profita). Jednostavno kupite jedan (ili više njih) oglasni paket, i s time možete, ako želite, reklamirati neki svoj biznis, proizvod ili uslugu. A kroz određeni period dobijete natrag 120% na uloženo. Vaš jedini zadatak je da pogledate i poklikate 10 oglasa dnevno. A to vam uzima dnevno svega 15-tak minuta vašeg vremena.

Treći model je zarada kroz matrix program gdje možete ostvariti zaradu do 10 razina u dubinu od svojih članova, članova vašeg tima i spilloverom od vaših gornjih linija. Tu se zaista može zaraditi ogroman novac. Ali morate investirati i zakupiti barem Basic članstvo koje košta 35$ jednokratno.

Isprobaj FutureNet sada i zarađuj

Trying to find a project creating program of which continually provides in time? We provide top-notch excellent less than good assures writing essays.

na društvenoj mreži.

Trening i poduka su dostupni u obliku video prezentacija, ali i seminara uživo po raznim mjestima diljem svijeta. Korisnička podrška je zasada riješena preko kontakt forme i tu ćete dobiti odgovore nafuture-net sva vaša pitanja.

FutureNet se razvija polako i sigurno u ozbiljnu kompaniju i ima zaista veliki potencijal. Znate li da je FutureNet nedavno objavio i suradnju sa BMW-om? Future Net ima viziju stvaranja brenda u industrijama kao što su piće, hrana, auto moto, financije i osiguranja.

Ova kompanija vam zaista može pomoći promijeniti budućnost. Za razliku od drugih sličnih kompanija, nema mjesečnih ili godišnjih članarina a niski troškovi pokretanja ovog biznisa čine ga prihvatljivim za većinu ljudi.

I ono što je najvažnije, ovdje ste sam svoj šef i radite kada želite i odakle želite.

Za mene je to posao iz snova. A za vas?

prijavi se

p.s.  sve detalje o tome kako započeti biznis, kako se vrši uplata odnosno isplata zarađenog novca itd…saznati ćete od mene nakon registracije. Sretno:)

The best part of being in the private school was our ability to set up a church service where we took the students over to https://essaydragon.com pray in one of the darkest hours of our nation’s history.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.